Μείνετε ενεργοποιημένοι το ΣΚ με χαρούμενη εναλλακτική άσκηση! Είναι ότι καλύτερο για το μυαλό και το σώμα!

Μείνετε ενεργοποιημένοι ,τα σαββατοκύριακα!

Δεν χρειάζεται να συνδυάσεις τα σαββατοκυριακά σου μόνο με φαγητό, αλκοόλ, ηλιοθεραπεία με τις ώρες σε μια ξαπλώστρα και 10 ώρες ύπνο για να ξεκουραστείς.

Μπορεί να είναι ευχάριστο και να το χρειάζεται ο οργανισμός, αλλά όχι για 3 συνεχόμενες μέρες. Εκτός το ότι θα επιστρέψεις στο γραφείο ,με περιττά κιλά, θα χαλάσεις την διάθεσή σου και την ψυχολογία σου, που αυτή τη στιγμή, ιδίως τον καιρό αυτό, είναι πολύ σημαντική.

Εάν κολυμπάς και σου είναι ευχάριστο,άρχισε και συνέχισε!

Μπορεί να είναι καλή δικαιολογία να λες ότι δεν γνωρίζεις κολύμπι, άρα θα κάθεσαι σε μια ξαπλώστρα και θα αγναντεύεις την θάλασσα ή θα διαβάζεις ένα βιβλίο για ώρες.

Όμως μπορείς κάλλιστα να κάνεις και τα δύο μέσα στο 5ωρο που θα βρίσκεσαι στην παραλία. Λίγη κίνηση με χαρούμενη εναλλακτική άσκηση είναι ότι καλύτερο για το μυαλό και το σώμα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σου δώσει ενέργεια και χαρά. Ψάξε λοιπόν στο Ίντερbeach1νετ, για κοντινές παραλίες στην περιοχή σου με θαλάσσια σπορ. Ακόμα καλύτερα αν βρεις κανό για να γυμνάσεις ομοιόμορφα τα χέρια και την πλάτη σου, κρατώντας σταθερά και αργά κίνηση με το κουπί για 25 τουλάχιστον λεπτά τη φορά.

Επίλεξε σανίδα sup και κάνε κουπί σε όρθια θέση για να γυμνάσεις πολλές μυϊκές ομάδες μαζί.

Σε περίπτωση που έχεις παιδιά και πιστεύεις ότι δεν σε αφήνουν να ξεφύγεις ούτε για αυτό το μισάωρο, πάρε τα μαζί σου με ένα ποδήλατο θαλάσσης και κάνε πετάλι για μισή ώρα τουλάχιστον! Έτσι, θα βρεθείς και σε κάποια όμορφη απομακρυσμένη παραλία, και θα γυμναστείς με τρόπο διαφορετικό και ευχάριστο.

Όπως βλέπεις υπάρχουν λύσεις για να σηκωθείς από τον καναπέ σου ή την ξαπλώστρα σου και να ενεργοποιηθείς. ‘Όταν οι φίλοι σου θα επισκεφτούν τις παραλίες,με κιλά, εσύ θα είσαι σε καλύτερη κατάσταση σωματικά αλλά κυρίως ψυχολογικά!

A Way Of Life <3 Σοφία Αμούντζια.Η πρωτοπόρος της ολιστικης ζωής & υγείας στην Ελλάδα.

Πτυχιούχος του Α.Π.Θ και GRAFTS,επιστημονική συνεργάτης και γενικός γραμματέας ΑΟΤΕ της ΓΓΑ,με έρευνα στην “Oλιστική προσέγγιση αθλητών υψηλών επιδόσεων και αντιμετώπιση του στρές στον εργασιακό χώρο”.Πρωταθλήτρια Ελλάδος επί πολλά χρόνια στο Tae Kwon Do ,Grandmaster 7 Dan, με παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές διακρίσεις και τοποθέτηση στο υπουργείο εσωτερικών.
Η πρώτη που έφερε στην Ελλάδα το 2000 την μέθοδο Tae Bo(Active Tae Bo με πνευματικά δικαιώματα) και το 2008, το νέο τρόπο ζωής των Ελλήνων, με την αυθεντική εκδοχή του Holistic Fitness and Holistic Life Style.
Διαθέτει πολυετή εμπειρία τηλεοπτικών εμφανίσεων σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια από το 2000 έως σήμερα.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!