Συμβουλές για καλή διάθεση και μακροζωία

“Τρόποι για βελτίωση του ενεργειακού μας πεδίου”

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!!

  1. Ξυπνήστε το πρωί και κάντε μια σκέψη όμορφη,σε όποια κατάστασή κι αν είστε. Με το μυαλό μας σίγουρα κάνουμε τα πάντα. Οπότε μπορείτε να φέρετε κάτι στο μυαλό σας θετικό και όμορφο. Μια εικόνα,μια όμορφη στιγμή. Με υπομονή και επιμονή… όλα γίνονται…
  2. Βάλτε την άσκηση στην ζωή σας! Αν βαρεθήκατε τα γυμναστήρια ,υπάρχουν κι άλλοι τρόποι… Βρες έναν personal trainer και μίλησέ του για τις ανάγκες σου και τον στόχο που έχεις. Ένας άλλος τρόπος για να ξεσκουριάσεις, είναι να βγεις για περπάτημα ή ποδηλατάδα με κάποια φίλη σου. Αφήστε τους καφέδες,τα τσιγάρα και τα κουτσομπολιά…! Κάντε κάτι διαφορετικό που θα σας δώσει ενέργεια!
  3. Άλλαξε διατροφή! Κόψε το βρώμικο..είναι χειρότερο απο τα βρώμικα ρούχα που φοράς! Αυτό που τρως, δεν μπορείς να το βγάλεις, όπως ένα ρούχο βρώμικο έτσι εύκολα. Πρόσθεσε λαχανικά εποχής και φρούτα για να σου δώσουν ενέργεια και κατανάλωσε απολαυστικά smoοthies!
  4. Μην κρατάς ανθρώπους με έλλειψη αυτοπεποίθησης δίπλα σου. Ανθρώπους που τα βλέπουν όλα μαύρα. Σίγουρα εάν τους αγαπάς δεν τους διώχνεις τελείως άλλα δεν τους έχεις και πάνω από το κεφάλι σου μέρα νύχτα… Μακριά και αγαπημένα!
  5. Βρες μια μέρα την εβδομάδα και έλα σε επαφή με την φύση. Περπάτησε στο βουνό, κολύμπα, παίξε παιχνίδια στην θάλασσα, κάνε θαλάσσια σπορ!

της Σοφία Αμούντζια, Holistic Fitness