Πείτε “όχι” στο ασανσέρ για να βγείτε αρχές καλοκαιριού χωρίς άγχος στην παραλία..

Εντελώς τυχαία βρέθηκα πρόσφατα σε μια συζήτηση μεταξύ δύο γυναικών, απλών νοικοκυρών της διπλανής πόρτας, που λένε. Γύρω στα 45 περίπου και οι δύο, μητέρες παιδιών, χωρίς χρόνο για γυμναστήρια, κολυμβητήρια κ.λπ. Αν και οι δύο γυναίκες ζουν σχεδόν την ίδια καθημερινότητα, η διαφορά στη σιλουέτα τους ήταν κάτι παραπάνω από εξόφθαλμη.

Η μια με πολύ όμορφο πρόσωπο μεν αλλά με «χαλαρό» σώμα και περιττά παχάκια δε. Η δεύτερη με καλλίγραμμα πόδια, σφιχτό σώμα και ιδιαίτερα «σέξι» γλουτούς.

Η κουβέντα έφθασε μοιραία στο καυτό θέμα κάθε νοικοκυράς: περιττά κιλά και γυμναστική. Αφού διαπίστωσαν πως καμία από τις δύο τους δεν έχει χρόνο για μια οργανωμένη μορφή άσκησης, τέθηκε το εύλογο ερώτημα, για το πώς διατηρείται η πιο «σμιλευτή» γυναίκα.

Η απάντηση είναι απλή και εντελώς δωρεάν …κατάργησα από τη ζωή μου το ασανσέρ και ανεβοκατεβαίνω από τις σκάλες!».

askisi-xoris-prospatheia-4-600x400
Με αυτή τη μορφή άσκησης μπορείτε να κάψετε μέχρι και 20 θερμίδες το λεπτό, με μια μεσαία ταχύτητα ανεβοκατεβάσματος

Το ανεβοκατέβασμα από τις σκάλες δύσκολα το χρησιμοποιεί στις μέρες μας κάποιος, ωστόσο, σύμφωνα με μια μικρή έρευνα της Holistic personal trainer Sofia Amounztia, αποτελεί ένα πανεύκολο και αποδοτικότατο τρόπο εκγύμνασης για ολόκληρο το μυϊκό σύστημα.

Με αυτή τη μορφή  άσκησης θα δείτε τεράστια βελτίωση Με αυτή τη μορφή άσκησης μπορείτε, επίσης, να κάψετε μέχρι και 20 θερμίδες το λεπτό με μια μεσαία ταχύτητα ανεβοκατεβάσματος.

Μια άσκηση εντελώς δωρεάν που δεν θα σας φάει χρόνο και πάνω απ’ όλα που βρίσκεται…  έξω από τις πόρτες σας.
Άσε λοιπόν το ανσανέρ και ανέβαινε τις σκάλες.
Μαζί με το σμιλευμένο σώμα με καμπύλες,θα βελτιώσεις  αντοχή,αυτοπεποίθηση και δυνατά πόδια  για καλά γεράματα..
Ακόμα το σκέφτεσαι;
Sofia Amounztia
Holistic personal trainer

HOLISTIC FITNESS TEAM