Προγραμματίστε από την αρχή το υποσυνείδητό σας

Τη μέθοδο Θ τη χρησιμοποιούμε για να καταφέρουμε να διεισδύσουμε στο υποσυνείδητο μας και να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε ορισμένες πεποιθήσεις και τον τρόπο που σκεφτόμαστε σε διάφορα θέματα. Θεωρείται η κορυφαία μέθοδος αυτογνωσίας, ψυχικής ανάπτυξης και πνευματικής θεραπείας.

Η ονομασία του προέρχεται από τη συχνότητα Θ (συχνότητα 4-7 Hz/sec) των εγκεφαλικών κυμάτων του εγκεφάλου. Συνολικά, υπάρχουν 5 εγκεφαλικά κύματα, τα: Άλφα, Βήτα, Γάμμα, Δέλτα και Θήτα.

Στη συχνότητα Θ έχουμε πρόσβαση όταν κοιμόμαστε και ονειρευόμαστε, για λίγα δευτερόλεπτα αφού ξυπνήσουμε και όταν διαλογιζόμαστε.

Αποτελείται από ένα σύνολο απλών τεχνικών, που μπορεί ο καθένας, ανεξαρτήτως ηλικίας ή θρησκείας, να εφαρμόσει χωρίς κανέναν περιορισμό.

Μέσα από αυτές τις τεχνικές μπορούμε ουσιαστικά να προγραμματίσουμε από την αρχή το υποσυνείδητό μας και να απαλλαγούμε μια και καλή από τα κακώς κείμενα του χαρακτήρα μας, που μας εμποδίζουν να αγαπάμε, να σκεπτόμαστε θετικά και να νιώθουμε πνευματική ευεξία.

ImageGen
Στη συχνότητα Θ έχουμε πρόσβαση όταν κοιμόμαστε και ονειρευόμαστε, για λίγα δευτερόλεπτα αφού ξυπνήσουμε και όταν διαλογιζόμαστε

 

Για τις τεχνικές της μεθόδου Θ μπορούμε να αντλήσουμε πληροφορίες παρακολουθώντας διάφορα σχετικά σεμινάρια, μελετώντας κάποια ειδικά βιβλία που εξειδικεύονται στη συγκεκριμένη μέθοδο ή κάνοντας ειδικές συνεδρίες με επαγγελματίες του χώρου.

Ο συνειδητός νους μας (δηλαδή τα δεδομένα για τα οποία έχουμε επίγνωση) αγγίζει μόλις το 5% του εγκεφάλου μας, εν αντιθέσει με το υποσυνείδητο που καταλαμβάνει το υπόλοιπο 95%. Η συχνότητα Θ, λοιπόν, αν εφαρμοστεί σωστά, έχει πρόσβαση σε αυτό το 95% και έτσι αντιλαμβανόμαστε πλήρως όλες τις αρνητικές πεποιθήσεις μας, τα συναισθήματα, τις σκέψεις κ.λπ.

Τα οφέλη από την μέθοδο Θ

  • Μπορούμε να γνωρίσουμε τον πραγματικό εαυτό μας
  • Να διορθώσουμε τα αρνητικά του χαρακτήρα μας
  • Να ανακαλύψουμε το αληθινό νόημα της ζωής 
  • Να κάνουμε βαθιές, συναισθηματικές και αληθινές σχέσεις
  • Να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας
  • Να έχουμε καλή ψυχική υγεία, ισορροπία και πνευματική γαλήνη
  • Μπορούμε να ενεργοποιήσουμε όλους τους έλικες του DNA μας

Στο βιβλίο «Κβαντική θεραπεία» του Ντίπακ Τσόπρα αναφέρεται: «Έχουμε την επιλογή του να αποδυναμώσουμε ή να ενδυναμώσουμε την ικανότητα του DNA να διορθώσει τον εαυτό του. Ένα μεγάλο μέρος του DNA είναι άγνωστο. Το DNA κρατάει ένα μεγάλο μέρος του λεξιλογίου του σε σιωπηλή αποθήκη».

HOLISTIC FITNESS TEAM