Ανακαλύψαμε τις καταδύσεις το σάββατο 5 οκτωβρίου στον Βόλο!

Ανακαλύψαμε τις καταδύσεις το σάββατο 5 οκτωβρίου στον Βόλο!

Απευθυνόμαστε σε οποιονδήποτε δεν έχει δοκιμάσει Scuba Diving αλλά θέλει πολύ να βιώσει την έξαψη του να αναπνέεις μπουρμπουλήθρες κάτω από το νερό.

Αν είστε μεγαλύτεροι από την ηλικία των 10 ετών μπορείτε να συμμετέχετε στα μαθήματα καταδύσεων, και σε 3 ώρες περίπου θα παίρνετε τις πρώτες σας ανάσες κάτω από το νερό κάνοντας Scuba.

Μετά την εγγραφή και την συμπλήρωση ενός ιατρικού ερωτηματολόγιου, ακολουθεί ένα ημίωρο μάθημα θεωρίας από τον Εκπαιδευτή ο οποίος θα σας μιλήσει για τις βασικές αρχές της πίεσης, τις αναπνοές και την λειτουργία του εξοπλισμού.

Αυτό είναι και το πρώτο βήμα για να καταλάβετε τι σας περιμένει στην κατάδυση. Αμέσως μετά θα εξασκηθείτε σε 4 διαφορετικές τεχνικές , σε ειδικό χώρο σε ρηχά νερά, ώστε να αισθανθείτε αυτοπεποίθηση και άνεση με τον εξοπλισμό και την |
αναπνοή σας κάτω από το νερό.

Έφτασε η ώρα για διασκέδαση. Θα δοκιμάσετε μία κατάδυση διάρκειας 35-40 λεπτών, με τη συνοδεία του εκπαιδευτή σε ένα από σημεία που προτείνουμε για καταδύσεις σε βάθος έως 10 μέτρα.

Αμέσως μετά θα παραλάβετε μια πιστοποίηση ολοκλήρωσης των μαθημάτων. Αυτό το πιστοποιητικό μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για να κάνετε συνηθισμένες καταδύσεις.

SCUBA DIVERΑυτό είναι το πρώτο αναγνωρισμένο πιστοποιητικό . Η ολοκλήρωση αυτής της εκπαίδευσης, σας επιτρέπει να κάνετε καταδύσεις , συνοδευόμενοι από Εκπαιδευτή/Divemaster,σε βάθος έως 10 μέτρα. Καλύπτει σχεδόν το 60% της εκπαίδευσης Open Water [κεφάλαια 1-3]. Έτσι μπορείτε να κάνετε καταδύσεις σε όλο τον κόσμο χωρίς να χρειάζεται να περάσετε κάθε φορά από αρχικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Scuba Diving. Κάποια στιγμή μπορείτε να αποφασίσετε να ολοκληρώσετε το πρόγραμμα με τα υπόλοιπα 2 στάδια και να πάρετε την πιστοποίηση Open Water
Περιλαμβάνονται: : Εξοπλισμός , Υλικά για το μάθημα, Πιστοποιητικό & ασφάλεια.

Leave a Reply