ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Αθανάσιος Ε. Κυριακίδης FEBPRM
kyriakidhs

 

 

 

 

Φυσίατρος – Αθλητίατρος, Ιατρός Αποκατάστασης.Μετεκ/θείς στη Μεγ. Βρετανία, Midlands Centre for Spinal Injuries                                                                                                                                                Επιστημονικός Συνεργάτης Πανεπ/μίου ErasmusMCRotterdam.

 

 

 
Κατερίνα
 Πάντζιου, Κλινική Ψυχολόγος
Κατερίνα Πάντζιου
Βασικές σπουδές Ψυχολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην Ψυχομετρία και στη Συστημική Οικογενειακή Θεραπεία.
Η Κατερίνα Παντζιου, κλινική ψυχολόγος, οικογενειακή θεραπεύτρια, υποψήφια διδάκτωρ ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

 

 

 

Δημητρίου Ιωάννης, Ιατρός – Κλασική και Κινέζικη Ιατρική
giannis_130706074225519

 

 

 

 

Βελονισμός, Βοτανοθεραπεία, Μοξοθεραπεία, Βεντουζοθεραπεία,Τuina, Gua Sha,Ασκήσεις Qi Gong,  Κινέζικη Ιατρική.

 

 

 

Ελένη Φαλιάκου, MD, Χειρουργός Μαστού
faliakou2

 

 

 

 

Διευθύντρια Β’ Κλινικής Μαστού ΜΗΤΕΡΑ
Συνεργάτης ΥΓΕΙΑ
«Ως χειρουργός που έχει εξειδικευτεί στην αντιμετώπιση παθήσεων του μαστού και έχει ασχοληθεί περισσότερο από είκοσι χρόνια αποκλειστικά με τη φροντίδα γυναικών που διαγιγνώσκονται με καρκίνο μαστού, θα ήθελα να τονίσω την εξαιρετικά μεγάλη αξία της έγκαιρης διάγνωσης, η οποία επιτυγχάνεται με το συστηματικό προληπτικό έλεγχο και τις μικρο-επεμβατικές και μη επεμβατικές μεθόδους διάγνωσης. Επιπλέον σήμερα, είναι ευρέως γνωστός ο ολοκληρωμένος τρόπος αντιμετώπισης από Διεπιστημονική Ομάδα σε εξειδικευμένα κέντρα μαστού, στα οποία οι γυναίκες με καρκίνο μαστού έχουν καλύτερη επιβίωση».

 

 

Ματίνα Χρονοπούλου, B.Sc., N.D., Ph.D.
xronopoyloy
Naturopathic Medicine – Φυσικοπαθητική Ιατρική

Leave a Reply