Τα απλά μυστικά της Monica Bellucci…

Μια νέα ταινία του James Bond είναι πάντα η καλύτερη αφορμή για σινεμά με φίλους. Έτσι και εμείς το βράδυ της Παρασκευής πήραμε τον δρόμο για το αγαπημένο συνοικιακό σινεμά για να απολαύσουμε το πολυαναμενόμενο “Spectre”.

Μετά το τέλος της ταινίας, που ήταν αρκετά καλή, μια μικρή μπυρίτσα ήταν ότι έπρεπε πριν το δρόμο της επιστροφής. Εκεί φυσικά η κουβέντα αναλώθηκε στις εντυπώσεις μας από την ταινία και για τη συμπρωταγωνίστρια του “Bond”,  μια από τις πιο ποθητές γυναίκες του πλανήτη, τη Μόνικα Μπελούτσι.

Αν και σήμερα είναι ήδη 51 ετών, η Μόνικα παραμένει το απόλυτο σύμβολο του σεξ, με εκατομμύρια θαυμαστές ανά το κόσμο. Το φλογερό ταμπεραμέντο της, η μυστηριακή ομορφιά της, η μεσογειακή γοητεία της και φυσικά οι τέλειες καμπύλες της έγιναν για εμάς το κεντρικό θέμα συζήτησης. Όλοι φυσικά αναρωτηθήκαμε το «πως τα καταφέρνει να παραμένει τόσο ωραία, έχοντας μάλιστα αποκτήσει δύο παιδιά»!

Το Holistic Fitness έψαξε και βρήκε τα μικρά μυστικά που διατηρούν το «θεϊκό» κορμί της Μόνικα.

Η Μόνικα δεν είναι από τις γυναίκες που στερούνται και πολλά πράγματα. Όπως έχει δηλώσει και η ίδια, λατρεύει το φαγητό και το απολαμβάνει. Το μυστικό της όμως είναι πως ναι μεν τρώει τα πάντα αλλά σε πολύ μικρές ποσότητες, ακολουθώντας μια απόλυτα ισορροπημένη διατροφή. Η ίδια έχει δηλώσει παλαιότερα: «Δεν είμαι ούτε παχιά, ούτε υπερβολικά αδύνατη. Έχω καμπύλες, μ’ αρέσει το φαγητό και απολαμβάνω τη ζωή».

SPECTRE-summ-image-xlarge
Ούτε ο James Bond δε μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία της Μόνικα…

Φυσικά η άσκηση παίζει καθοριστικό ρόλο, με τη Μόνικα να απολαμβάνει την αγαπημένη της κολύμβηση τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα, για περίπου μια ώρα. «Το κολύμπι με βοηθά να διατηρώ τη γραμμή μου και να καίω θερμίδες» δηλώνει η όμορφη Μόνικα.

HOLISTIC FITNESS TEAM