Πώς να διώξεις το λίπος από την κοιλιά

Απο την Holistic Personal Trainer Sofia Amounztia

Το τοπικό αδυνάτισμα είναι μύθος!

Μην προσπαθείς με τις ώρες κάνοντας κοιλιακούς και ροκανίσματα να κάνεις ”six pacκ”για να βγείς φέτες στην παραλία..Χάσιμο χρόνου..
– Το σίγουρο είναι οτι θα σε βοηθήσει η διαλλειματική προπόνηση υψηλής έντασης με μικρά διαλλείματα, interval tarining με τρέξιμο σε διάδρομο ή στην ύπαιρθρο,ποδήλατο ή σχοινάκι για 20 λεπτά με 30 δευτ. υψηλή ένταση -30 δευτ.χαμηλή ένταση και ομαδικά προγράμματα,που θα βρείς σε γνωστά γυμναστήρια(Tae bo,Aerobox,Dance aerobic,Step,Zumba dance.Cross training).
Δέσε λοιπόν τα κορδόνια σου και φόρεσε τα κατάλληλα αθλητικά παπούτσια για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσεις..Σε κάποιο άλλο άρθρο θα σου προτείνω προγράμματα άσκησης και τα αντίστοιχα αθλητικά παπούτσια από την Nike Hellas
– Εαν έχεις την δυνατότητα να κάνεις
personal tarining,επέλεξε τεχνικές απο μαχητικές τέχνες(Box,Tae bo,Kick boxing,Tae kwon do)και δούλεψε πάνω σε κινούμενους στόχους,σάκους,θώρακες.Εκεί να δεις ένταση και εκτόνωση!Εκεί να δεις αντοχή και έκρηξη.Εκεί να δεις προπόνηση!

Στην ιστοσελίδα μου hppt//:www.holisticfitness.gr θα βρείς λεπτομέρειες και πληροφορίες αλλά μην διστάσεις να μου στείλεις και email:holisticfitnessclub6@gmail.com για ερώτηση σου ή απορία σου.
– Δύο με τρείς φορές την εβδομάδα μαζί με ακόμα δύο προπονήσεις μυικής ενδυνάμωσης ή
Cross fit – Cross training,Θα έχεις την κοιλιά που οραματίζεσαι με την αυτοπεποίθηση σου ανεβασμένη στα ύψη!
Να θυμάσαι μέχρι να πετύχεις τον στόχο σου,θα πρέπει να καταναλώνεις λιγότερες θερμίδες απο όσες καίς.Πρόσεχε λοιπόν τι θα τρώς…

– Τα μη επεξεργασμένα προιόντα ,οι μικρές ποσότητες γαλακτοκομικών, η αποφυγή ζάχαρης και αλκοόλ είναι σημαντικά για να πετύχεις τον στόχο σου.Σε περίπτωση που κάποιες τροφές νιώθεις οτι σε φουσκώνουν και σε πρήζουν,βγάλτες εντελώς απο την διατροφή σου για λίγο.
– Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει ο καλός ύπνος.
Μελέτη έδειξε οτι ο ύπνος επηρεάζει τις ορμόνες(λεπτίνη και γκρελίνη).
Η λεπτίνη όσο είναι στα σωστά επίπεδα και αυξημένη βοηθά να είσαι λιγότερο πεινασμένος.
– Κάνε και μια εξέταση για να τσεκάρεις τις ορμόνες σου.Καλό κάνεις.Εξάλλου είμαστε πάντα θετικοί με την πρόληψη για να έχουμε ποιότητα και καλύτερη υγεία.
Συμπλήρωσε την φόρμα που θα βρείς στην ιστοσελίδα μου με τα στοιχεία σου και εντελώς δωρεάν σου κάνω δώρο τον γιατρό της γραμμής 1010 για 24 ώρες το 24 ώρο.
Ρώτησε τι εξετάσεις πρέπει να κάνεις και οτι άλλο θέλεις σε σχέση με την υγεία σου στο 1010.
-Τέλος κάνε μια σωματομέτρηση και μια λιπομέτρηση για να γνωρίζεις το αρχικό ποσοστό λίπους σου και κατανάλωσε 8 ποτήρια νερό την ημέρα.Πάντα μισή ώρα πρίν απο κάθε προπονησή σου.

Βρές την δύναμη που κρύβεις μέσα σου και ρίξε DIRECT στον ΣΤΟΧΟ σου

Sofia Amounztia
Holistic Personal Trainer