«Μύηση» στο Holistic Fitness με τη συνεργασία της COCO-MAT

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση της Holistic Fitness Team γι’ αυτό το Φθινόπωρο. Με προεξάρχουσα τη Σοφία Αμούντζια, η οποία έφερε το αυθεντικό Holistic Fitness στην Ελλάδα, όσοι βρέθηκαν στο κατάστημα της COCO-MAT του Αμαρουσίου, είχαν την ευκαιρία να μυηθούν σε έναν ολιστικό τρόπο για να βελτιώσουν την υγεία τους, την ψυχολογική τους κατάσταση και να κάνουν τη ζωή τους ομορφότερη.

Η δυνατή βροχή δεν εμπόδισε να βρεθούν από νωρίς, στο φιλόξενο κατάστημα της εταιρείας, πολλοί φίλοι amou1της Holistic Fitness και όχι μόνο. Είχαν την ευκαιρία να ξαπλώσουν στα εκπληκτικά στρώματα της COCO-MAT και να χαλαρώσουν με προσεχτικά επιλεγμένη μουσική. Η εκδήλωση άρχισε στις 19.00 με ένα δεκάλεπτο διαλογισμού. Στη συνέχεια, τον λόγο είχε η Σοφία Αμούντζια, η οποία παρουσίασε τα οφέλη που έχει ο οργανισμός από το Holistic Fitness καθώς και την έρευνα που έχει κάνει για τα αποτελέσματα του σε αθλητές υψηλού επιπέδου.

amou3Το ενδιαφέρον όσων παρακολούθησαν το πρόγραμμα της παρουσίασης ήταν μεγάλο καθώς η μέθοδος που ακολουθεί η Σοφία Αμούντζια θεωρείται πρωτοπόρος για την Ελλάδα. Οι συμμετέχοντες είχαν δεκάδες ερωτήματα, στα οποία απάντησε η ομάδα της Holistic Fitness. Οι περισσότερες από τις ερωτήσεις είχαν σχέση για την καλή φυσική κατάσταση και για το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος ώστε να διατηρήσει το σώμα του υγιές.

Η εκδήλωση είχε ακροατές κάθε ηλικίας. Η Holistic Fitness Team είχε ετοιμάσει μία παρουσίαση όπου υπήρχαν στοιχεία που ενδιέφεραν όλες τις ηλικίες. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους υπήρχαν και μικρά παιδιά, τα οποία όχι μόνο δεν έπληξαν αλλά διατύπωσαν και πολλές ερωτήσεις. Η συνέχεια περιλάμβανε τεχνικές χαλάρωσης από επιλεγμένους συνεργάτες της Holistic Fitness Team.

To φινάλε της εκδήλωσης εξελίχθηκε σε πάρτι. Όσοι βρέθηκαν στο κατάστημα είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με ωραία μουσική, να γευτούν βιολογικά προϊόντα αλλά και εξαιρετικό βιολογικό κρασί από την εταιρεία www.e-utopia.gr , προσφορά της κας Ευγενίας Λιανού, την οποία και ευχαριστούμε.amou4

Μένουμε συντονισμένοι σε… ρυθμούς Holistic Fitness διότι τις επόμενες εβδομάδες θα ακολουθήσουν πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις.