Μαθήματα αυτοάμυνας στο parole: Η εντυπωσιακή… Νίκη Κάρτσωνα

Celebrities σε μαθήματα αυτοάμυνας…

Τα μαθήματα αυτοάμυνας με τη Σοφία Αμούντζια*, στη βραδινή εκπομπή «Parole» της Αννίτας Πάνια στο Epsilon TV, στα οποία συμμετείχαν celebrities, απέδωσαν… καρπούς.

Η Νίκη Κάρτσωνα, μία από τους συμμετέχοντες, ξεχώρισε, εντυπωσιάζοντας για τον δυναμισμό και την ακρίβεια των κινήσεών της. Το πρώην μοντέλο, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Καλαμάτα, από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό στη ρυθμική γυμναστική, συμμετέχοντας μάλιστα στην Εθνική Οµάδα Ρυθµικής Γυμναστικής.

Σύμφωνα με την personal trainer Σοφία Αμούντζια, «η Νίκη Κάρτωνα έχει αθλητικό πνεύμα και διατηρεί μέσα της μιας αξιοθαύμαστη πειθαρχία», κι αυτό δεν είναι τυχαίο, μιας και έχει ασκηθεί στο όνομα του αθλητισμού, έστω κι αν η μεγάλη πίεση που δέχτηκε την ανάγκασε να αλλάξει πορεία και να στραφεί στον χώρο του μόντελινκ (το 1995 συμμετείχε στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 στα οποία απέσπασε τον τίτλο της “Μις Φωτογένεια”).

«Αυτό που έχω να πω για τη Νίκη είναι πως ακριβώς εξαιτίας του αθλητικού της πνεύματος και της πειθρχίας που διατηρεί ως άνθρωπος, απέδειξε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα πόσο εύκολα μπορεί να εξοικειωθεί με νέες τεχνικές και την αυτοάμυνα», σχολίασε η Σοφία Αμούντζια και συνέχισε: «Ο πειθαρχημένος άνθρωπος ακούει, εκτελεί και μαθαίνει γρήγορα και πάντα!».

 

* Να υπενθυμίσουμε πως η Σοφία Αμούντζια είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας με έξι νταν, 39 μετάλλια, πολλές διακρίσεις, μέλος της εθνικής ομάδας Tae kwon do και personal trainer πολλών σταρ, η οποία και έχει εξειδικευτεί στη φιλοσοφία του Holistic Fitness.

Διαβάστε επίσης το κείμενο στη διεύθυνση:

http://www.holisticfitness.gr/%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CF%81%CE…/