Κάντε ένα τσεκ απ με αιματολογικές εξετάσεις για ξέγνοιαστες γιορτές

Η πρόληψη αποτελεί τον ισχυρότερο σύμμαχο απέναντι σε οποιαδήπητε ασθένεια, έστω κι αν στην Ελλάδα δεν έχει αναπτυχθεί η αντίστοιχη παιδεία και οι “προκαταβολικές” εξετάσεις θεωρούνται από κάποιους πολυτέλεια. Ένα τσεκ απ με αιματολογικές εξετάσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα μπορεί να σας γλιτώσει από πολύ άσχημες καταστάσεις, από την εξέλιξη μιας νόσου και να σας επιτρέψει να αντιμετωπίσετε έγκαιρα κάποιο πρόβλημα υγείας που μπορεί να σας προκύψει.

Το holistic fitness φρόντισε να εξασφαλίσει για εσάς, σε συνεργασία με τη μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία Υγείας της Ολλανδίας, την INTERAMERICAN (Γραμμή Υγείας), άμεσες και αποτελεσματικές συμβουλές και οδηγίες.

Με μια απλή και μόνο εγγραφή σας στο Holistic Fitness Club, εξασφαλίζετε τεράστια προνόμια υγείας και μπορείτε να μπείτε στη νέα χρονιά με ασφάλεια, με καλύτερη ψυχολογία και υγεία.

1010
Η Γραμμή Υγείας 1010 είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο μόνο με την εγγραφή σας στο Holistic Fitness Club…

Η Γραμμή Υγείας 1010 είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Εξειδικευμένοι γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων και κατάλληλα εκπαιδευμένο, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, σας προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές και οδηγίες.

Συγκεκριμένα:

  • Ιατρικές συμβουλές & οδηγίες για κάθε απρόβλεπτο περιστατικό υγείας
  • Πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις υγιεινής που πρέπει να πληρούνται από τους ταξιδιώτες, σύμφωνα με τους υγειονομικούς κανονισμούς της Ελλάδας ή της χώρας στην οποία πρόκειται να ταξιδέψετε (εμβόλια, προληπτικά μέτρα κ.λπ.).
  • Πληροφορίες για εφημερεύοντα νοσοκομεία, γιατρούς κ.λπ.

HOLISTIC FITNESS ΤΕΑΜ