Εξατομικευμένη φυσικοπαθητική διατροφολογία

food-like

Μια επίσημη εναλλακτική μέθοδος που γιατρεύει τώρα και τις lifestyle παθήσεις.

Η φυσικοπαθητική ή ορθομοριακή Ιατρική είναι εκείνη η επιστήμη που ασχολείται με την αναπλήρωση των ζωτικών διατροφολογικών ελλείψεων στον οργανισμό που ασθενεί χρησιμοποιώντας μεμονωμένα ή συνδυασμούς διατροφολογικών ουσιών (βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, ένζυμα κλπ), σε συγκεντρωμένη μορφή και σε υψηλή δοσολογία για ικανό χρονικό διάστημα – ώσπου να επανέλθει η επιθυμητή ισορροπία.

Η Φυσικοπαθητική έχει τις ρίζες της στον πατέρα της Ιατρικής τον Ιπποκράτη ο οποίος πρώτος περιέγραψε τον ανθρώπινο οργανισμό σαν ένα ολιστικό συνδυασμό σώματος, πνεύματος και νου, σε αρμονία με τα τέσσερα στοιχεία του φυσικού κόσμου.
Η Φυσικοπαθητική είναι προληπτική αλλά και θεραπευτική μέθοδος.
Είναι αναγνωρισμένη επισήμως σε πολλές χώρες του εξωτερικού, όπου και διδάσκεται (ΗΠΑ, Καναδάς, Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία).
Είναι μια ολιστική μέθοδος θεραπείας,που καταπολεμά χωρίς φάρμακα τις πιο συχνές παθήσεις οι οποίες οφείλονται στο σύγχρονο τρόπο ζωής.

life-style-foodΗ κακή διατροφή είναι η σημαντικότερη απειλή της υγείας για τον σύγχρονο άνθρωπο. Η κλινική διατροφολογία χρησιμοποιεί τη διατροφή ως θεραπευτικό μέσο και αποτελεί θεμέλιο της φυσικής ιατρικής. Υπάρχει μια συνεχώς αυξανόμενη γνώση για τη διατροφική αξία και τις θεραπευτικές ιδιότητες των τροφών όπως και για την βλαπτική τους επίδραση στον άνθρωπο (επεξεργασμένα τρόφιμα). Ταυτόχρονα η ‘διαταραχή’ της τροφικής αλυσίδας έχει ευαισθητοποιήσει και έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον για τη διατροφή.

Με τις συνεδρίες μας,θα μάθετε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα υγείας που σας απασχολούν ή να βελτιώσετε την υγεία σας με φυσικές μεθόδους.Μια κατηγορία σημαντική της φυσικοπαθητικής,είναι η εξατομικευμένη φυσικοπαθητική διατροφολογία.food-style

Τα θέματα που θα ακολουθήσουν:

– Σωστή διατροφη απέναντι στα προβλήματα που γεννά η αγχώδης καθημερινότητα.

– Λαχανικά.Που κάνουν καλό και ποια πρέπει να αποφεύγετε.

– Τι προσφέρουν οι ακατέργαστες τροφές.

– Διατροφή για μακροβιότητα.
Ποιος είναι ο πιο απλός τρόπος να προσθέσετε χρονιά στη ζωή σας;

– Πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν οι σύγχρονες, life style παθήσεις; Το άγχος, οι αϋπνίες, η δυσκοιλιότητα, οι ημικρανίες ή οι πόνοι στη μέση;

– Φυσικές προσεγγίσεις στην εμμηνόπαυση στην εμμηνόπαυση: Ανακούφιση – Πρόληψη των συμπτωμάτων.

– Βότανα για υγεία και ευεξία.

– Αντιμετωπίστε τα προβλήματα υγείας σας με φυσικές μεθόδους.

– Eμμηνόπαυση με έναν φυσικό τρόπο ζωής

“Είσαι ό,τι τρώς! ”Ιπποκράτης
Δηλώστε συμμετοχή για το σεμινάριο Νοεμβρίου
Ώρα 18:30-20:15.
Θέσεις περιορισμένες.
Sofia Amountzia
Personal Trainer and Holistic Lifestyle Coach.
6973326943

Holistic Fitness Team