Γιορτάστε και απολαύστε την εγγραφή σας…

Αυτά τα Χριστούγεννα, αυτή την περίοδο διακοπών ας την απολαύσουμε σχεδιάζοντας… έναν άλλο τρόπο ζωής, περισσότερο αθλητικό, υγιεινό και αισιόδοξο.

Σε όποιο, λοιπόν, μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε αυτές τις άγιες ημέρες, μην διστάσετε να μπήτε στην ιστοσελίδα του Holistic Fitness και να συμπληρώσετε τη φόρμα που θα βρείτε στο μενού (δεξιά, επιλέγοντας τη λέξη Επικοινωνία) και να γίνετε μέλος* της ωραιότερης παρέας: του Holistic Fitness Club με τεράστια προνόμια.
Παράλληλα, κλείστε τηλεφωνικά το προσωπικό σας ραντεβού με την ειδικό holistic fitness Σοφία Αμούντζια, η οποία μπορεί να σας φτιάξει το πρώτο σας ασκησιολόγιο, που μπορείτε να υλοποιήσετε σε οποία περιοχή κι αν κατοικείτε.
Μέσα από την αλληλοεπικοινωνία και τη στενή σχέση μαζί της, θα μπορέσετε να εξοικοιωθείτε με μια άλλη αντίληψη της καθημερινότητας, αληθινά “φιλική” προς την ίδια τη ζωή. Θα μπορέσετε να ανακαλύψετε τρόπους για έναν υγιή και ποιοτικό τρόπο να ζείτε.
Συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και στείλτε μας το προσωπικό σας μηνυμα.
Εμείς θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας για να νας προσφέρουμε μια ολιστική καθοδήγηση κι έναν διαφορετικό τρόπο ζωής.
* Συμπληρώνοντας και τα προαιρετικά πεδία της φόρμας και τα προσωπικά σας στοιχεία, μπορούμε να εκτιμήσουμε καλύτερα τις πιθανές ανάγκες σας και μπορούμε να σας προτείνουμε άμεσα ένα πρόγραμμα προσωποποιημένο σε αυτές. Σημειώνεται ότι τα προσωπικά σας στοιχεία τηρούνται ασφαλή και σύμφωνα με όλες  από τον νόμο προβλεπόμενες διαδικασίες και όρους.