Αποτοξίωση: “Φορέστε” ένα καινούργιο σώμα

Αν και η αποτοξίνωση αποτελεί μια αληθινή ανάσα για τον οργανισμό μας, δυστυχώς στην Ελλάδα παραμένει παρεξηγημένη.

Η αποτοξίνωση, και επιμένω σε αυτό, δεν είναι η απεξάρτηση από ουσίες, αλκοόλ αλλά και μια διακοπή, ένα διάλειμμα και βοήθεια που δίνουμε στον οργανισμό μας: στο σώμα, το πνεύμα και την  ψυχή μας για να πάρει ενέργεια, να αναζωογονηθεί.
Με την αποτοξίνωση είναι σαν να αλλάζουμε σώμα. Να “φοράμε” ένα καινούργιο. Αυτή είναι η αίσθηση που σου αφήνει στο τέλος κάθε προγράμματος.
Αφήνεις στην άκρη την καθημερινότητα, τη ρουτίνα και το άγχος που σε κυνηγάει πάντα και αρχίζεις να ακολουθείς έναν άλλο τρόπο για να ζεις.
Ο άνθρωπος πρεπει να βοηθάει και να αγαπάει τον οργανισμό του και να του προσφέρει ως δώρο, μέσα στον μήνα, την επαφή με τη φύση.
Το 50% σε ένα προγραμμα detox το δίνει το φυσικό τοπίο και το άλλο 50% η ειδική διατροφή και η ειδική άσκηση.
4
Το 50% σε ένα προγραμμα detox το δίνει το φυσικό τοπίο και το άλλο 50% η ειδική διατροφή και η ειδική άσκηση

Σίγουρα μπορείς να εφαρμόσεις μόνος σου κάποιο πρόγραμμα μέσα στην πόλη που μένεις, για 3-5 μέρες, αλλά είναι καλύτερα να απομακρυνθείς από τη “μουντάδα” της καθημερινότητας, τις κεραίες που μας περικυκλώνουν, το καυσαέριο και την ένταση και να ακολουθήσεις ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα στα βουνά.

Εμείς, στο holistic fitness, εδώ και χρόνια εφαρμόζουμε ένα σχετικό πρόγραμμα κάθε χρόνο και το βελτιώνουμε: επιλέγουμε τα καλύτερα σημεία- περιοχές για αποτοξίνωση σε όλη την Ελλάδα, κάνουμε έρευνα αναζητώντας αγνά ακατέργαστα προϊόντα με μεγάλη θρεπτική αξία και τα καταναλώνουμε από την πηγή.
Συμμετέχοντας σε ένα holistic detox program, γνωρίζεις νέες προσωπικότητες, γεμίζεις με εικόνες και ενέργεια που σου χρειάζεται για να αλλάξεις συνήθειες, αρχίζεις και σκέφτεσαι τη θετική πλευρά των πραγμάτων, αρχίζεις να αγαπάς περισσότερο τον εαυτό σου και έρχεσαι αντιμέτωπος μαζί του. Δίνεις μάχη… Στο τέλος όμως νιώθεις νικητής και γεμάτος ενέργεια. Έτσι  επιστρέφεις στη βάση σου δυναμικός, με καθαρό μυαλό και υψηλούς στόχους.
Το life coaching, το NLP, η Φυσικοπαθητική, η Φυσιορρύθμιση, η ψυχαγωγία, το γέλιο και η ομαδικότητα στα προγράμματα άσκησης (πεζοπορία, Qi gong, yoga, meditation, δημιουργικό οραματισμό, 4×4, μαθήματα αυτογνωσίας) θα σε κάνουν να νιώσεις δυνατός και μοναδικός.
Γιατί όλοι είμαστε μοναδικοί και έχουμε κάτι διαφορετικό και δυνατό, που πρέπει όμως να ανασύρουμε από τα βάθη του εαυτού μας, αλλά και από τους άλλους ανθρώπους απέναντί μας ή δίπλα μας.
2
Δυστυχώς, στη ζωή μας ξεχνάμε να βγάλουμε το παιδί και τα ωραία που έχουμε θάψει βαθιά μέσα μας
Μπορούμε να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας κι αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί μεγάλη επιτυχία!
Δυστυχώς, στη ζωή μας ξεχνάμε να βγάλουμε το παιδί και τα ωραία που έχουμε θάψει βαθιά μέσα μας.
Η Sofia health holistic coach με τους επιλεγμένους επιστημονικούς συνεργάτες της, γυμναστές, life coach, διατροφολόγους, ιατρούς κλασικής και συμπληρωματικής ιατρικής, θα σου δώσουν
τα κλειδιά για τη μακροζωία.
Συμπλήρωσε τη φόρμα εγγραφής, ώστε να μπορούμε να σε ενημερώνουμε για όλα τα νέα από τον χώρο και τον κόσμο του holistic fitness.
Καλά Χριστούγεννα
Σοφία Αμούντζια, Health Holistic Coach