Αποτοξινωθείτε φυσικά λίγο πριν την πρωτοχρονιά

Τα Χριστούγεννα μπορεί να πέρασαν, ωστόσο άφησαν πίσω τους κάποια ανεπιθύμητα «πραγματάκια»: λίγο το φαγητό, λίγο το κρασί,  λίγο τα γλυκά μπορεί να  άφησαν στίγμα κάποια περιττά κιλά ή στον οργανισμό μας βλαβερές τοξίνες.

Και επειδή λίγες μέρες έμειναν μέχρι την πρωτοχρονιά, οπότε και ενδέχεται λίγο πολύ να μας ξαναγεννήσει την επιθυμία για μερικές γλυκές αμαρτίες, το Holistic Fitness έωαξε και βρήκε για εσάς τέσσερα ροφήματα αληθινά “διαμάντια”. Με αυτά μπορείτε να «καθαρίσετε» τον οργανισμό σας, ώστε να είναι έτοιμος για τα… επόμενα λάθη.

Νερό με λεμόνι

Πίνοντας νερό με λεμόνι θα επωφεληθείτε από τις ευεργετικές ιδιότητές του σε φώσφορο, κάλιο, μαγνήσιο και κιτρικό οξύ, ενώ παράλληλα θα απαλλαγείτε από τις βλαβερές τοξίνες.

Πράσινο τσάι

Αντικαταστήστε τον καφέ σας με πράσινο τσάι. Πρόκειται για ένα  φυσικό αντιοξειδωτικό που προστατεύει από την πρόωρη γήρανση, βελτιώνει τον μεταβολισμό, και βοηθάει στην πέψη.

images

Πίνοντας νερό με λεμόνι θα επωφεληθείτε από τις ευεργετικές ιδιότητές του σε φώσφορο, κάλιο, μαγνήσιο και κιτρικό οξύ, ενώ παράλληλα θα απαλλαγείτε από τις βλαβερές τοξίνες

Χυμός ανανά

Ο χυμός ανανά αποτελεί ένα από τα καλύτερα φυσικά καθαρτικά που μας χαρίζει η φύση. Οι  βιταμίνες του αλλά και τα ένζυμά του, βελτιώνουν τη λειτουργία της πέψης, δυναμώνουν τον μεταβολισμό. Ο χυμός ανανά χαρίζει ενέργεια και καίει το λίπος.

Χυμός με καρότα και εσπεριδοειδή

Ο χυμός αυτός είναι πολύ πλούσιος σε βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά. Βάλτε στον αποχυμωτή σας καρότα, πορτοκάλια, μανταρίνια, γκρέιπφρουτ και λίγο λεμόνι και δυναμώστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και απολαύστε προσφέροντά του μια καλή αποτοξίνωση.

HOLISTIC FITNESS ΤΕΑΜ

, , , ,

Comments are closed.

Design by Holistic Fitness