Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία για όλους εσάς

Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία σε όλους τους φίλους και συνεργάτες του Holistic Fitness. Σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε, στα τόσα χρόνια που εργάζομαι σε αυτόν τον χώρο.

Από το 2000 μέχρι και το 2016, η επαφή μας, η φιλία μας, ο τρόπος συνεργασίας μας μου δίνουν το κίνητρο να προσπαθώ και να γίνομαι καλύτερη, να εξελίσσομαι, να μαθαίνω να διαχωρίζω με γνώση και δοκιμασία την ποιότητα και τα βήματα-κλειδιά για μια καλύτερη ζωή, για έναν άλλο τρόπο ζωής, για τη μακροβιότητα.
Την εξέλιξή μου την οφείλω σε όλους εσάς που με εμπιστεύεστε και στην επιτυχία των προγραμμάτων holistic fitness που αντανακλώνται στην αλλαγή που βλέπω σε εσάς, και που είναι ολοκληρωμένη.
Βλέπω τη χαρά στα πρόσωπά σας και την αγάπη σας.
Χωρίς εσάς τίποτα δεν θα είχε σημασία. Επειδή πάνω απ’ όλα είναι η ανθρώπινη επαφή και η επικοινωνία που απελευθερώνει σκέψεις, βοηθάει στο να βελτιωνόμαστε, μας κάνει περισσότερο δημιουργικούς και ανθρώπινους.
Εσείς πρώτοι μου δείχνετε πως κάτι πήρατε από τη συνεργασία μας, πώς κάτι σημαντικό ανταλλάξαμε, πως ίσως σας ήμουν χρήσιμη και σημαντική. Κι αυτή η διαπίστωση με γεμίζει ενέργεια.
Με οπλίζει με δύναμη όταν νιώθω πως κάτι με συγκρατεί και μου επιτρέπει να ξανασηκώνομαι, να πατάω δυνατά στο έδαφος, να στηρίζομαι στις δυνάμεις μου για να συνεχίσω.
Όλοι εσείς, φίλοι, επισκέπτες, συνεργάτες στα τόσα χρόνια επαφής και συνεργασίας έχετε γίνει η οικογένειά μου.
smart-slide
Καλές γιορτές
Sofia Health holistic Coach