Συμβουλές άσκησης από την Jenifer Aniston και την Kathy Kaehler

Ποιος δεν πιστεύει πως αν ακολουθήσει τις συνήθειες άσκησης διάσημων όπως η Jenifer Aniston δεν θα αποκτήσει ένα  όμορφο και υγιές σώμα; Ειδικά όταν γνωρίζει ότι η Jenifer Aniston ακολουθεί τις συμβουλές της διάσημης personal trainer Kathy Kaehler  που παίρνει πολύ σοβαρά τη δουλειά της.

1. Μην στερείστε τροφές! Ένα μεγάλο λάθος που κάνουμε είναι η σοβαρή μείωση των θερμίδων, η οποία στη συνέχεια οδηγεί στην επιβράδυνση του μεταβολισμού μειώνοντας τα αποτελέσματα της όποιας δίαιτας ενώ την ίδια στιγμή νοιώθουμε πως στερούμαστε τροφές. Αποτέλεσμα; Γινόμαστε ευάλωτοι και “σπάμε” τη δίαιτα καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα τροφής και παίρνοντας ξανά βάρος.

2. Τρώτε αργά. Μετά από κάθε μπουκιά, βάλτε κάτω το πιρούνι σας και μετρήστε μέχρι το 10. Αυτό επιτρέπει στο μυαλό σας να πει στο στομάχι σας, «Αρκετά».

3. Πρέπει να κινήστε όσο περισσότερο μπορείτε. – “Ανακατέψτε την τράπουλα”. Στόχος: Άσκηση μηρών (έσω-έξω). Πως να κάνετε την άσκηση: Τοποθετήστε 10 τραπουλόχαρτα στο πάτωμα. Και τώρα ξεκινήστε να ανακατεύετε. Κάντε βαθύ κάθισμα, σηκώστε το πρώτο τραπουλόχαρτο, σηκωθείτε, και κάντε τέσσερα πλάγια βήματα προς τα δεξιά, κάντε βαθύ κάθισμα και αφήστε το τραπουλόχαρτο κάτω, σηκωθείτε, κάντε τέσσερα πλάγια βήματα προς τα αριστερά και επαναλάβετε μέχρι να μεταφέρετε και τις 10 κάρτες στη δεξιά στοίβα.

 

Πηγή: http://www.marieclaire.com/health-fitness/news/body-secrets

Leave a Reply