Πεζοπορία με Qi Health για αφύπνιση και αύξηση της ενέργειάς μας

Aναζοωγονηθείτε στο φυσικό τοπίο, γεμίστε οξυγόνο, ασκηθείτε με την πιο απλή μορφή άσκησης και αποβάλετε την ένταση, τις αρνητικές εικόνες και τη μονοτονία με τον συνδυασμό:
Hiking, Qi gong, Yoga, Meditation.

Σε 2 μέρες από τώρα πεζοπορία με Qi Health για αφύπνιση και αύξηση της ενέργειάς μας στη διαδρομή Πορταριά-Αλικόπετρα. Μια γραφική διαδρομή με χρώματα και μυρωδιές κατάλληλη για αποφόρτιση.

Κυριακή 11:30 π.μ. με 2:30 μ.μ. Αναχώρηση 11:30 π.μ απο το Portaria hotel.

Κυριακή – 11/10

Basic CMYK

Η πεζοπορία απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες με μέτρια φυσική κατάσταση… Στη διάρκεια της διαδρομής θα πραγματοποιούνται ολιγόλεπτες στάσεις και Qi health & yoga.

Με τη συμμετοχή σας -κοστίζει 10 ευρώ- την Κυριακή αυτή 11-10,σας κάνουμε δώρο την κάρτα Standard / Holistic Fitness Club

Εξασφαλίστε την συμμετοχή σας, κάνοντας «ΕΓΓΡΑΦΗ» στο αντίστοιχο πεδίο στην ιστοσελίδα μας
http://www.holisticfitness.gr/%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%…/

HOLISTIC FITNESS CLUB

Καλώς ήρθατε στο «HOLISTIC FITNESS CLUB»

Τι είναι το Holistic Fitness Club;

Μέσω του Holistic Fitness Club,το Holistic Fitness by Sofia Amountzia προσφέρει σε όλους εσάς μετά την εγγραφή σας προνομιακές εκπτώσεις σε σεμινάρια,υπηρεσίες και προϊόντα. Εξασφαλίζει εκπτώσεις στην νούμερο ένα αθλητική εταιρία και ιατρικές συμβουλές, απο την μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία υγείας της Ολλανδίας INTERAMERICAN.Επιπλέον,θα διοργανώνονται συχνά διαγωνισμοί & event με πλούσια δώρα.

Πώς μπορώ να γίνω μέλος στο Holistic Fitness Club;

Αμέσως μετά την συμπλήρωση φόρμας ώς Απλά Standard μέλη, που θα βρείτε στο μενού»εγγραφή»της ιστοσελίδας Holistic Fitness.

A) Για τα Απλά-Standard μέλη:

  • Η Γραμμή Υγείας 1010 απο την INTERAMERICAN είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Εξειδικευμένοι γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων και κατάλληλα εκπαιδευμένο, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, σας προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές και οδηγίες.
    Συγκεκριμένα:
    Ιατρικές συμβουλές & οδηγίες για κάθε απρόβλεπτο περιστατικό υγείας
    Πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις υγιεινής που πρέπει να πληρούνται από τους ταξιδιώτες, σύμφωνα με τους υγειονομικούς κανονισμούς της Ελλάδας ή της χώρας στην οποία πρόκειται να ταξιδέψετε (εμβόλια, προληπτικά μέτρα κ.λπ.).
    Πληροφορίες για εφημερεύοντα νοσοκομεία, γιατρούς κ.λπ.
    Δώρα σε event και διαγωνισμούς του Holistic Fitness by Sofia Amountzia.
    Πλήρης ετήσιους προληπτικούς ελέγχους (check ups) απο την INTERAMERICAN – κόστος €200 το καθένα.

*Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.