Οι καλύτεροι προορισμοί detox Longevity Wellness Resort, Algarve, Πορτογαλία

Η Υγεία, η ζωτικότητα και η ευεξία είναι η αληθινή πολυτέλεια της ζωής.

Η έννοια της μακροζωίας βασίζεται στην προληπτική ιατρική, που σημαίνει ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να συμβουλεύονται ένα γιατρό, όταν η υγεία τους βρίσκεται σε καλή κατάσταση, με στόχο την πρόληψη και τον εντοπισμό των πιθανών ανισορροπιών στον οργανισμό τους κατά την έναρξη τους, αντί να εστιάζουν στην αντιμετώπιση ασθενειών, συχνά σοβαρών, χρόνιων αλλά και μη αναστρέψιμων. Μια ολοκληρωμένη προσέγγιση που βασίζεται σε προηγμένες επιστημονικές και ιατρικές τεχνολογίες για την έγκαιρη ανίχνευση, την πρόληψη, τη διάγνωση και την έγκαιρη αντιμετώπιση των ανισορροπιών στον οργανισμό που σχετίζονται με την ηλικία και τον τρόπο ζωής.

Μέσα από μια συνέργεια των διαγνωστικών μεθόδων και εκτιμήσεων, θεραπειών αντιγήρανσηςορθοστατικής επανευθυγράμμισης, παρακολούθησης της φυσικής κατάστασης, διατροφικών συμπληρωμάτων, τακτικής αποτοξίνωσης και σωστών διατροφικών συνηθειών, το Longevity Wellness ResortAlgarve προωθεί την βαθιά κατανόηση των αιτίων των ανισορροπιών στον οργανισμό μας και προσφέρει εξατομικευμένες στρατηγικές για τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας.

Το Longevity Wellness ResortAlgarve μας καλεί με το moto. “Επενδύστε στο κεφάλαιο της ζωής σας, δώστε μας μέρες και εμείς θα σας δώσουμε πίσω χρόνια.”

Πηγή: http://www.longevitywellnessworldwide.com/en/worldwide/wellness-concept

Leave a Reply