Holistic Life Style. Ρύθμισε τον οργανισμό σου!Φυσιορρύθμιση με τη Σοφία Αμούντζια

Υπάρχουν τρόποι και μάλιστα φυσικοί ένας άνθρωπος να νιώσει καλά, να είναι υγιής -πνευματικά και σωματικά- και σε πλήρη ευεξία. Αυτή ακριβώς η καλή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού επιδιώκεται με τη Φυσιορρύθμιση και τη Φυσικοπαθητική (ρύθμιση του λειτουργίας του οργανισμού με φυσικό τρόπο).

Είναι σημαντικό, επειδή η Φυσιορρύθμιση περιλαμβάνει άσκηση, κατάλληλη διατροφή (Μεσογειακή), καλή ψυχολογία, ο ενδιαφερόμενος να προστρέξει σε έναν ειδικό, έναν άνθρωπο που έχει τη γνώση και την εμπειρία, που παρακολουθεί τις εξελίξεις, με τη βοήθεια του οποίου θα ενταχθεί σε ένα εξειδικευμένο, αποτελεσματικό πρόγραμμα «ανάτασης».

Η holistic personal trainer Σοφία Αμούντζια, η οποία έφερε στην Ελλάδα για πρώτη φορά το 2008, τo αυθεντικό holistic fitness και το «μετέτρεψε» σε τρόπο ζωής, αναλαμβάνει να συμβουλεύει και να καθοδηγεί τον ενδιαφερόμενο, προσαρμόζοντας στις ανάγκες του ειδικά προγράμματα (life coaching, αθλητικό coaching, ψυχολογική υποστήριξη), μέσω των οποίων στοχεύει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και του ενεργειακού προφίλ, απαραίτητων για την καλή λειτουργία του οργανισμού.

2

Μπορεί να δουλέψει μαζί του ατομικά ή να τον εντάξει σε ολιγομελή γκρουπ του holistic fitness αλλά και να χρησιμοποιήσει διάφορα φυσικά μέσα, όπως τις αποδράσεις holistic fitness (πεζοπορία), τη μεσογειακη διατροφη (φυσικοπαθητική διατροφή), τα Qi gong, yoga, meditation, τον δημιουργικό οραματισμό και τα μαθήματα αυτογνωσίας).

Ποιοι είναι οι παράγοντες που οδηγούν στην ασθένεια

  • Oι τοξίνες (τροφικές, βαριά μέταλλα, ραδιενέργεια, ενεργειακές, συναισθηματικές τοξίνες, ατμοσφαιρικές, ηλεκτρομαγνητικές, γαιοπαθητικές, ομοτοξίνες)
  • H μείωση της ικανότητας του οργανισμού να τις διαχειρίζεται και να τις αποβάλλει
  • H «κακή» διατροφή
  • Oι μη λειτουργικοί μηχανισμοί σκέψης και συναισθηματικής βίωσης.

4

Πώς αντιμετωπίζεται η ασθένεια με τη βοήθεια της Φυσιορρύθμισης

Η Φυσιορρύθμιση είναι μια εξελιγμένη ολιστική θεραπευτική μέθοδο, που «βλέπει» τον άνθρωπο ως ένα ενιαίο αλλά και πολύπλοκο οργανισμό, η υγεία του οποίου εξαρτάται:

  • από τη γενετική προδιάθεση του οργανισμού του (γονίδια)
  • τον τρόπο που ζει (εργασία, διατροφή, άσκηση, προσλήψεις τοξικών υλικών κ.λπ.)
  • το πώς είναι ψυχικά και νοητικά (πώς λειτουργεί, πώς συμπεριφέρεται απέναντι στα ερεθίσματα της ζωής)
  • σε τι ηλικία βρίσκεται

Όταν ο άνθρωπος νοσήσει τι έχει συμβεί;

Έχει διαταραχτεί η φυσιολογία του οργανισμού του.

Τι εννοούμε με τη διατάραξη της φυσιολογίας;

Ότι το P.N.E.I. (ο ψυχο – νευρο – ενδοκρινο – ανοσολογικός άξονας) δεν είναι πια φυσιολογικό. Η διάγνωση και η θεραπεία παίρνουν υπόψη τους το γεγονός πως το νευρικό, το ενδοκρινικό και το ανοσοποιητικό σύστημα επικοινωνούν και συνεργάζονται μεταξύ τους και οποιαδήποτε επίδραση σε ένα από αυτά επιδρά και σε όλα τα άλλα.

Πώς αποκαθίσταται η καλή λειτουργία  του οργανισμού

Επιλέγονται συγκεκριμένα βήματα που έχουν στόχο όχι μόνο να αντιμετωπιστούν τα συμπτώματα, αλλά και να απομακρυνθεί το ενδεχόμενο να ξαναεμφανιστεί η ίδια ασθένεια.

3

Έτσι, πρώτα απ’ όλα αποτοξινώνεται ο οργανισμός από: τροφικές τοξίνες, βαρέα μέταλλα, ραδιενέργεια, ατμοσφαιρικές, ηλεκτρομαγνητικές, γαιοπαθητικές τοξίνες και ομοτοξίνες που παράγει ο ίδιος.

Εξισορροπείται το ψυχο- νευρο- ενδοκρινο- ανοσολογικού του P.N.E.I. (η αποκατάσταση του νευρο – ανοσο – ενδοκρινικού άξονα γίνεται σε δύο κατευθύνσεις: στην ψυχοσωματική και τη σωματοψυχική) και επιχειρείται να αλλάξουν οι παθογόνοι παράγοντες που γεννούν την ασθένεια.

Η Σοφία Αμούντζια, σε συνεργασία με εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου, μια ομάδα, τη holistic fitness team, προτείνουν σε όποιον αληθινά επιθυμεί να αλλάξει τρόπο ζωής με τη βοήθεια της Φυσιορρύθμισης:

  • να εγγραφεί στο holistic fitness (μπορείτε να το κάνετε ανατρέχοντας στο www.holistic fitness.gr)
  • να επικοινωνήσει με την ίδια η οποία αναλαμβάνει και την καθοδήγησή του ανάλογα με την κατάστασή του (ψυχική-ιατρική /coach).

Η συνεχής ενημέρωση και η παράλληλη έρευνα, επιτρέπoυν, στη Σοφία Αμούντζια και τους επιστημονικούς της συνεργάτες, να παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Κλασική και συμπληρωματική Ιατρική και να εντάσσουν στα προγράμματά τους, τους πλέον ενδεδειγμένους τρόπους- μοντέλα ολιστικής προσέγγισης.

 

Για να νιώσετε πιο δυνατοί, μοναδικοί,χαρούμενοι και υγιείς ο μόνος δρόμος είναι αυτός του holistic fitness-νέου τρόπου ζωής

Αποκτήστε μια άλλη αντίληψη για την καθημερινότητα εντάσσοντας σε αυτήν την αυτογνωσία, την άσκηση, την καλή διατροφή.

Σε αυτή την προσπάθειά σας η Σοφία Αμούντζια σταθερά δίπλα σας, δυναμικά παρούσα.