Η Holistic Fitness στα COCO – MAT

Η φιλοσοφία της Holistic Fitness στις 21 Σεπτεμβρίου θα… συναντήσει την φιλοσοφία της COCO – MAT. H Σοφία Αμούντζια, η οποία έφερε το Holistic Fitness στην Ελλάδα, θα βρεθεί στο κατάστημα Αμαρουσίου (2106122272),από τις 18.30 – 20.30, και θα παρουσιάσει μυστικά για έναν ολιστικό τρόπο ζωής που έχουν ως άμεσο στόχο τη βελτίωση της υγείας και της ψυχολογικής διάθεσης μέσα από την άσκηση και την υγιεινή διατροφή.

O ολιστικός τρόπος ζωής και η υιοθέτηση φυσικών τρόπων για καλή υγεία που προάγει η Holistic Fitness ταιριάζει απόλυτα με τις αρχές της COCO – MAT. H εταιρεία προβάλει τις απλές αξίες που μπορούν να κάνουν την ημέρα μας ομορφότερα και στηρίζει την ποιοτική διατροφή και την άσκηση. Παρόμοια είναι και η λογική που ακολουθεί στα προϊόντα της, τα οποία βασίζονται σε πρώτες ύλες. Αυτές οι πρώτες ύλες προέρχονται από τη φύση, τις έχει «αγκαλιάσει» ο ήλιος και τους έχει μεταφέρει την ενέργειά του. Μέσα από τα προϊόντα της COCO – MAT, η ζωοδότρα ενέργεια του ήλιου μεταφέρεται στο άνθρωπο και του βελτιώνει την υγεία.

alternative-medicineΣτις 21 Σεπτεμβρίου, η Σοφία Αμούντζια θα παρουσιάσει τις αρχές της Holistic Fitness, που βασίζονται στις ίδιες αρχές και αξίες για καλύτερη υγεία και ποιότητα ζωής με αυτές της COCO – MAT. Όσοι βρεθούν στο κατάστημα του Αμαρουσίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ήπιες τεχνικές του προγράμματος Qi Helth κατά του στρες και θα διδαχτούν τρόπους για να το απομακρύνουν από τη ζωή τους. H φιλοσοφία της Holistic Fitness, όπως και της COCO – MAT, στηρίζεται στη χρήση φυσικών πρώτων υλών. Έτσι, κατά την παρουσίαση, θα υπάρξει αναφορά στα βότανα, που αφθονούν στην ελληνική φύση και θα μάθουμε πώς να τα χρησιμοποιούμαι για να βελτιώσουμε την υγεία μας αλλά και την ψυχική μας διάθεση.  admin-ajax

Ευκαιρία, λοιπόν, να μυηθούμε σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, όπου με άσκηση, καλή διατροφή και ένα χαμόγελο, λαμπερό όπως ο ήλιος της Ελλάδος, θα γεμίσουμε με ενέργεια και θα φυλακίσουμε στο χθες ότι μας προβληματίζει.

Ραντεβού στις 21 Σεπτεμβρίου, στο κεντρικό κατάστημα του Αμαρουσίου (18.30 – 20.30). Η είσοδος είναι ελεύθερη. Για κρατήσεις θέσεων 210 6122272.