Η επαφή με τη φύση αποτελεί «γιατρό» στα σύγχρονα προβλήματα

Τα πρωτοβρόχια έκαναν την εμφάνισή τους, πριν ακόμα χτυπήσει το πρώτο σχολικό κουδούνι, και το Φθινόπωρο μπήκε για τα καλά στη ζωή μας. Οι πρώτες βροχές σήμαναν και την επιστροφή στην πόλη, στους γνώριμους ρυθμούς, που κάποιες φορές νιώθουμε να μας συνθλίβουν. Ας μην εγκλωβιστούμε σε αυτούς. Ας αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη και ας προγραμματίσουμε μία σύντομη απόδραση στην εξοχή καθώς, αυτή την εποχή, η ελληνική φύση κρύβει μοναδικές ομορφιές.

Η Holistic Fitness Team εργάζεται αυτές τις ημέρες μεθοδικά ώστε να προετοιμάσει την πρώτη φθινοπωρινή απόδραση. Η επιλογή τόσο του προορισμού όσο και αυτών που παίρνουν μέρος γίνεται με συγκεκριμένα κριτήρια ώστε να υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα για να γίνει το γκρουπ μία μεγάλη παρέα μέσα από την οποία τα οφέλη που θα προκύψουν για κάθε έναν ξεχωριστά θα είναι πολλαπλά.

jogg05042012Το περπάτημα, το τρέξιμο, η επαφή με τη φύση και η καλή παρέα, σύμφωνα με μελέτες πολλών Πανεπιστημίων, αποτελούν αντίδοτο στην κακή ψυχολογία. Αποδεδειγμένα, η άσκηση και η φυσική δραστηριότητα βοηθάνε στην πρόληψη καθώς και στην αντιμετώπιση του άγχους ή της κατάθλιψης, τα οποία, τα τελευταία χρόνια, «βασανίζουν» ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων. Μια συστηματική προσπάθεια της βελτίωσης της φυσικής μας κατάστασης, με σύμμαχο τη φύση, θα έχει ευεργετικές επιπτώσεις στην καθημερινή μας διάθεση. Εξάλλου, στόχος του Holistic Fitness είναι η παρουσίαση ενός ολιστικού τρόπου ζωής.

Η, έστω και σύντομη, αλλαγή παραστάσεων θα μας δώσει νέα ενέργεια και η καθημερινότητα στην πόλη θα μας φανεί λιγότερο ανιαρή. Οι νέες γνωριμίες, με τα κοινά ενδιαφέροντα, θα αποτελέσουν καινούριες παρέες κατά την επιστροφή μας.14711103135241

Σύντομα μέσα από τη σελίδα θα υπάρξει ενημέρωση για την πρώτη μας, για το Φθινόπωρο, απόδραση , η οποία θα έχει ως στόχο τη μύηση σε έναν ολιστικό τρόπο ζωής, με βασικό άξονα τη φύση και την ενέργεια που δίνει στον άνθρωπο η επαφή με αυτήν.