Δώστε λάμψη στα μαλλιά σας με φυσικούς τρόπους

H περιποίηση των μαλλιών αποτελεί μια ιδιαίτερη διαδικασία, που κάλλιστα κάποιος θα μπορούσε να τη χαρακτηρίσει «ιεροτελεστία», ιδίως για τις γυναίκες.

Ωστόσο, οι υπερβολές δεν λείπουν και στην προσπάθειά της μια γυναίκα να πετύχει αυτό που επιθυμεί, καταφεύγει σε προϊόντα που απαιτούν αρκετά χρήματα, αλλά είναι και ανθυγιεινά. «Φορτώνει» τα μαλλιά της με χημικές ουσίες, ρισκάροντας την όποια αντίδραση του οργανισμού της.

Τα υγιή και λαμπερά μαλλιά δεν είναι άπιαστος στόχος και μπορούμε άνετα να τα αποκτήσει οποιαδήποτε γυναίκα, υιοθετώντας μια άλλη αντίληψη ζωής: επιλέγοντας προϊόντα από τη μήτρα της μητέρας-φύσης.

Το Holistic Fitness έψαξε και βρήκε μερικούς φυσικούς τρόπους, ώστε να μπορέσετε να αποκτήσετε τα μαλλιά των ονείρων σας…

Το ελαιόλαδο αποτελεί ένα από τα καλύτερα προϊόντα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα μαλλιά σας. Έχει την ιδιότητα να μαλακώνει την τρίχα, να δρα κατά των ξηρών μαλλιών αλλά και της πιτυρίδας.

Ανακατέψτε δύο κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και πέντε σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας.

maska-mallion-psalida
Το αβοκάντο περιέχει συστατικά που ενυδατώνουν τα μαλλιά, μαλακώνουν τα ξηρά, αλλά και τους δίνουν τη λάμψη που επιθυμούμε

Αν υπάρχει μια μάσκα μαλλιών με εξαιρετικά αποτελέσματα δεν είναι άλλη από τον συνδυασμό αβγού, ελαιόλαδου και μελιού.

Ανακατέψτε 3 κρόκους αβγών, μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και μια κουταλιά της σούπας μέλι και εφαρμόστε τα στα μαλλιά σας για περίπου για 30 λεπτά.

Μια μάσκα που επίσης θα σας εκπλήξει, αποτελείται από τη μίξη από δύο κουταλιές μηλόξυδο, λίγη μαγειρική σόδα και ελάχιστο από το σαμπουάν που χρησιμοποιείτε στο λούσιμο. Εφαρμόστε το στα μαλλιά σας, κάνοντας παράλληλα μασάζ.

Άλλο ένα εξαιρετικό φυσικό προϊόν μαλλιών είναι το αβοκάντο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως περιέχει συστατικά που ενυδατώνουν τα μαλλιά, μαλακώνουν τα ξηρά, αλλά και να τους δίνουν την λάμψη που επιθυμούν.

Λιώστε ένα αβοκάντο και προσθέστε μια κουταλιά της σούπας μέλι και μια κουταλιά της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

HOLISTIC FITNESS ΤΕΑΜ