Βιοενεργειακό Test: Τι ανάγκες έχουμε σε βιταμίνες, βότανα και μέταλλα;

Ποιος θα μπορούσε να προσδιορίσει με ακρίβεια τι ανάγκες έχει ο οργανισμός του σε βιταμίνες, μέταλλα και βότανα;

 

 

Η Σοφία Αμούντζια επί 3,5 χρόνια έψαξε, ερεύνησε και το Holistic Fitness Team, μέσω της βιβλιογραφίας αλλά και συζητώντας με επιστήμονες και ερευνητές, αναζήτησαν την απάντηση και τη βρήκαν…

Λέγεται Βιοενεργειακό Τεστ (που γίνεται με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή) και προσδιορίζει με ακρίβεια, σύμφωνα με αυτούς που το εφαρμόζουν, τις σχετικές ανάγκες.

Γιατί μας ενδιαφέρει να γνωρίζουμε αυτές τις ελλείψεις;

Προκειμένου να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ή να ξεπεράσουμε κάποιο πρόβλημα υγείας ή για να «τσεκάρουμε», στην περίπτωση που παίρνουμε ομοιοπαθητικά φάρμακα, αν και πόσο αποτελεσματικά είναι. Για να γνωρίζουμε, με λίγα λόγια, αν πρέπει να «φορτώσουμε» τον οργανισμό μας με πρόσθετα στοιχεία.

Το καλό με αυτό το τεστ είναι πως βγάζει εξατομικευμένα αποτελέσματα, πως καταγράφει αυτό που λείπει από τον ανθρώπινο οργανισμό, έστω κι αν αυτός υποτίθεται πως διατρέφεται κανονικά.

Γιατί του λείπουν μερικά εξαιρετικά ωφέλιμα στοιχεία;

Επειδή οι τροφές που καταναλώνει δεν περιλαμβάνουν μόνο θρεπτικά ή ενεργειακά συστατικά, αλλά και βλαβερές χημικές ουσίες που έχουν «εμφυτευθεί» σε αυτές κατά τη διαδικασία παραγωγής τους (φυτοφάρμακα, λιπάσματα, ορμόνες κ.λπ.). ΄Η επειδή οι συγκεκριμένες τροφές δεν περιλαμβάνουν τα απαραίτητα για την υγεία στοιχεία σε επαρκείς ποσότητες.

Ο «ασθενής» συνδέεται με έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή που, μέσω προγράμματος, προσδιορίζει ποια μόρια χρειάζεται ο οργανισμός για να είναι καλά

Πώς λειτουργεί το Ενεργειακό Τεστ (C.E.D.S – Computerized Electro Dermal Screening)

Ο «ασθενής» συνδέεται με έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή που μέσω προγράμματος προσδιορίζει ποια μόρια («ορθά μόρια», γι’ αυτό και μιλάμε για «Ορθομοριακή Ιατρική») χρειάζεται ο οργανισμός για να είναι καλά.

Δηλαδή, καταγράφει τις ενεργειακές διαταραχές που προκαλούν οι παθήσεις στα διάφορα όργανα και στον οργανισμό, αλλά και καθορίζει πώς μπορεί να επανέλθει στη φυσιολογική του λειτουργία.

Πού βασίζεται αυτή η μέθοδος;

Κατ’ αρχάς θα πρέπει να μιλήσουμε για την ενέργεια που υπάρχει στο σώμα μας. Για παράδειγμα, οι συσπάσεις στην καρδιά γίνονται με ηλεκτρικό ρεύμα που παράγεται στον βηματοδότη. Υπάρχει θερμική ενέργεια, ηλεκτρομαγνητική κ.λπ. Αν εφαρμόσουμε στην επιδερμίδα ενός ασθενή ασθενές εξωτερικό ηλεκτρικό ρεύμα ο μυς θα συσπαστεί. Το φως του ήλιου (ηλεκτρομαγνητική ενέργεια) βοηθά στην απορρόφηση της βιταμίνης D και προκαλεί το γνωστό μαύρισμα.

Τα αποτελέσματα από τις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες εξαρτώνται από το μήκος κύματος και κυμαίνονται από απλή αύξηση της θερμοκρασίας μέχρι και τη μεταβολή τού γενετικού υλικού.

Οτιδήποτε εισάγεται στον οργανισμό δρα ενεργειακά (ενεργειακές επιδράσεις), όπως και τα ομοιοπαθητικά φάρμακα, και για να μπορεί ο οργανισμός να διατηρεί την ισορροπία και την υγεία του, προσαρμόζεται διαρκώς.

holisticfitnessenergeiako1
Με το Βιοενεργειακό Τεστ ελέγχεται διαγνωστικά ο τρόπος που επιδρούν ενεργειακά στον οργανισμό βιταμίνες, φάρμακα, μέταλλα, βότανα

Με το Βιοενεργειακό Τεστ τι κάνουμε;

Ελέγχουμε διαγνωστικά τον τρόπο που επιδρούν ενεργειακά στον οργανισμό βιταμίνες, φάρμακα, μέταλλα, βότανα.

Γράφει ο Νίκος Παπανικολάου
Holistic fitness team

Σε άλλο άρθρο μας πώς ακριβώς λειτουργεί το Τεστ και σε ποιους απευθύνεται.