Χριστουγεννιάτικες ταινίες: παραπάνω χαμόγελα στις πιο αγαπημένες γιορτές

Τα Χριστούγεννα προσφέρουν ήδη τη λάμψη τους στις πόλεις και αλλάζουν τις διαθέσεις. Όλοι, μικροί και μεγάλοι, προετοιμάζονται πυρετωδώς για τις πιο αγαπημένες οικογενειακές γιορτές. Τα parties, τα ρεβεγιόν, τα ταξίδια και η νυχτερινή διασκέδαση προσελκύουν, σημαντικός πόλος έλξης, πλήθος κόσμου.

Όμως, τα Χριστούγεννα μπορούν να προσφέρουν και μια διαφορετική νότα σε όλους όσοι περιμένουν με αγωνία όλο τον χρόνο τη περίοδο αυτή, ώστε να «χουχουλιάσουν» δίπλα στο τζάκι με φόντο το στολισμένο δέντρο, να φτιάξουν μια ζεστή σοκολάτα και να απολαύσουν μια ευχάριστη χριστουγεννιάτικη ταινία.

Κι επειδή τα συναισθήματα την περίοδο των Χριστουγέννων μπορεί να “παίζουν” ανάμεσα στη χαρά, το κέφι και τη θλίψη των ημερών, το Holistic Fitness σας παρουσιάζει μερικές ταινίες που μπορούν να σας φτιάξουν τη διάθεση και να σας επιτρέψουν να ξαναδείτε τη ζωή με άλλη  ματιά.

Love, Actually

Με φόντο το στολισμένο Λονδίνο, δέκα διαφορετικές ιστορίες θα γίνουν τροφή για σκέψη, θα σας συγκινήσουν και σίγουρα θα βγάλουν από τα χείλη σας ένα αυθόρμητο χαμόγελο.

It’s A Wonderful Life

Το αριστούργημα του Frank Capra… Μέχρι και σήμερα παραμένει η πιο κλασική χριστουγεννιάτικη ταινία της Αμερικής που παραδίδει μαθήματα ανθρωπιάς. Σίγουρα, μετά την προβολή της, θα θέλετε να γίνεται καλύτεροι άνθρωποι.

Thomas-Brodie-Sangster-love-actually-lg
Love actually: Τα Χριστούγεννα δεν είναι για όλους τα ίδια. Κάποιοι περνάνε δύσκολα… Ας είμαστε κοντά τους με κέφι και ας  μοιραστούμε απλόχερα τα συνιασθήματά μας

The Polar Express

Ένα πραγματικά μαγικό ταξίδι ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα. Ένα όνειρο πίστης, αγάπης, χαράς και λύπης που σίγουρα θα σας γυρίσει πολλά χρόνια πίσω και θα σας θυμίσει τον αγνό τρόπο σκέψης που είχατε σαν παιδί.

Scrooge

Ίσως η πιο αγαπημένη χριστουγεννιάτικη ταινία παγκοσμίως. Ένα ταξίδι στον χρόνο που θα σας κάνει να νιώσετε το πραγματικό νόημα της ζωής.

The family man

Θα έχετε σίγουρα σκεφτεί τι θα γινόταν αν σε κάποια φάση της ζωής σας είχατε ακολουθήσει την αγάπη. Αυτή η ταινία θα σας κάνει να αναρωτηθείτε πολλά πράγματα, καθώς δείχνει πώς τα απλά πράγματα στη ζωή, μπορούν να επισκιάσουν τα υλικά.

ΗOLISTIC FITNESS ΤΕΑΜ