Νέα αρχή με την Holistic Fitness

Ο Οκτώβρης βρίσκεται προ των πυλών και αποτελεί μία ιδανική εποχή για να βάλουμε το Holistic Fitness στη ζωή μας. Η Σοφία Αμούντζια, η οποία πρώτη έφερε, από το 2008, το αυθεντικό Holistic Fitness στην Ελλάδα, θα αρχίσει από αύριο (29/9) τα μαθήματα για τη νέα περίοδο, αρχικά, στην περιοχή του Ψυχικού. Με εμπειρία πολλών ετών, βασικός της στόχος είναι να βοηθήσει τον ασκούμενο να αλλάξει με ολιστικό τρόπο τις συνήθειές του και να έχει ως κέρδος καλύτερη υγεία και ψυχολογική διάθεση.

Τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να απευθύνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ανθρώπου. Είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και τα επαγγέλματα. Τα προγράμματα είναι εξειδικευμένα και μπορούν να τα παρακολουθήσουν από ανθρώπους που δεν έχουν γυμναστεί ποτέ μέχρι πρωταθλητές.

Η Σοφία Αμούντζια σε συνεργασία με την ομάδα της, η οποία αποτελείται από διακεκριμένους Ελληνες επιστήμονες, προωθεί την thumbnail_img_0015εκγύμναση με διαφορετικές από τις συνηθισμένες μεθόδους. Η γυμναστική συνδυάζεται με ολιστικές θεραπείες σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο, το οποίο απευθύνεται σε κάθε ασκούμενο ξεχωριστά.

Στα προγράμματα της Holistic Fitness βασικό ρόλο παίζουν η σωστή διατροφή, η χαλάρωση, η αποτοξίνωση, η σωματική και πνευματική ηρεμία. Σε ότι αφορά τη διατροφή αυτή γίνεται με γνώμονες την καλή υγεία αλλά και, εάν κριθεί απαραίτητο, τη μείωση του σωματικού βάρους. Οι μέθοδοι για να επιτευχθούν αυτά είναι πολλές και η εποχή ιδανική.

thumbnail_img_0016Οδηγός μας για να ανοίξει η “αυλαία” για μία καλύτερη και ποιοτικότερη ζωή είναι η θετική σκέψη. Η μέθοδος της Holistic Fitness προωθεί και διδάσκει τεχνικές για να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας. Για το σκοπό αυτό θα υπάρχουν σεμινάρια, πρακτική άσκηση αλλά και ψυχολογική υποστήριξη ώστε να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας.   

Οι εναλλακτικές θεραπείες έχουν το δικό τους τομέα στο  Holistic Fitness. Για κάθε πρόβλημα υπάρχει η ανάλογη, η οποία γίνεται πάντα με τη συμβουλή εξειδικευμένων μελών της Holistic Fitness Team.

Aς καλωσορίσουμε, λοιπόν, τον Οκτώβρη με τις ευχάριστες αλλαγές που θα φέρουν στη ζωή μας τα προγράμματα της Holistic Fitness…